0
Apple’ın iPhone 6’dan sonra iPhone 7 için hazırlıklara başladığını daha önce sizlere bahsetmiştik. Ancak cihazın özellikleri hakkında bilgi vermemiz mümkün olmamıştı. O zamandan bu yana iPhone 7 ile ilgili haberler arttı. Biz bu yazımızda haberleri sizlerle paylaşmak istiyoruz. 


iPhone 7’nin A10 işlemci ile geleceği düşünülüyor. Ayrıca hep düşük tutulan değerler yükseltilecek. Örnek olarak vermek gerekirse Android cihazlarda artık 4 GB RAM’ler bulunuyor. Ancak çağdaşı Apple cihazlarında 1 GB veya 2 GB RAM’ler bulunuyordu. Ancak artık Apple o miktarı arttırıp 3 GB RAM kullanmayı seçti. Ayrıca depolama alanı konusunda büyük artışlar yaşanacak. 256 GB depolama alanı kullanmayı düşünen Apple kart girişi yok konusunda yapılan eleştirilere de böylece kesin çözüm getirmeyi düşünüyor. Bundan farklı olarak şark sıkıntısını da bir nebze çözmesi için 3100 mAh batarya kullanacak olan Apple’ın bu cihazlarının fiyatları henüz belli değil. Ancak tahmin etmek zor olmasa gerek. Ben ülkemizde bu cihazların 4 bin TL’den aşağı satılmayacağını düşünüyorum. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz? 

iPhone 7 ve 7 Plus’ın ne zaman tanıtılacağı konusunda herhangi bir haber yok. Rakiplerinin gerisinde kalmak istemiyorsa Apple’ın kısa zaman içinde tanıtım tarihini açıklaması gerekiyor.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top