0
Ubisoft’un yakın zamanda piyasaya sürmeyi düşündüğü Far Cry Primal’dan 2 yeni video geldi. Bundan önceki oyunlarıyla rekorlar kıran Far Cry serisine eklenecek olan Primal öncekiler gibi rekor kıracak. Videoları izleyerek buna karar verebiliyorsak kim bilir oynadığımızda hangi izlenimleri edineceğiz? 
Oyundaki görevimiz dağılan kabilelerimizi bulup tekrar birleştirmek. Bildiğiniz gibi oyun taş devrinde geçiyor. Hatta konuşulan dil bile aksan olarak eskiye götürülmüş. Bundan önceki oyunlar gibi günümüz İngilizcesini konuşmuyorlar. Oyunda yağmalanan kabilemizi bulmak için doğa ile mücadele etmek zorundayız. Binlerce yıl öncesini yaşamak isteyenlere bu oyunu kesinlikle tavsiye ediyorum. 
Oyunu oynamak için 4 GB RAM, 64 bit Windows 7, 8.1 veya Windows 10 işletim sistemine ihtiyacınız var. Eğer bu siteme sahipseniz 1 Mart tarihinden itibaren bu oyunu oynayabilirsiniz. Oyun PC için 1 Mart’ta satışa sunulacak. Eğer PS 4 veya Xbox One’da oynayacaksanız 23 Şubat tarihinden itibaren oynamaya başlayabilirsiniz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top