0
Sony’nin son amiral gemisi Z5 parçalarına ayrıldı. İçinde ne var diye merak edenler için görsellerle destekleyeceğimiz yazımızın sonunda görsellere ulaşabilirsiniz. 


Z5 şu anda teknoloji pazarının en muhteşem cihazlarından biri. Cihaz 2500 TL’den satışa sunuldu. Bence bir Galaxy S6 Edge Plus’tan daha üstün özelliklere sahip. Bu iki cihazı ayrıyeten karşılaştırıp akşamki yayınımızda paylaşacağım. Saat 15.00’te sitemizde karşılaştırmayı bulabilirsiniz. Konumuza dönecek olursak Z5’in üstün özellikleri ve ekranına rağmen bu fiyata gerçekten uygun satıldığını belirtmek isterim. S6 Edge Plus’tan örnek vermiştim. Ayrıyeten iPhone modellerini düşündüğünüz zaman fiyatın uygun olduğuna siz de karar vereceksiniz. 

Z5’in bildiğiniz gibi kapağı çıkmıyor. Bu şaşırtıcı bir durum değil. Çünkü Z serisi ile birlikte birçok Sony cihazının da kapağı çıkmıyor. IP sertifikalarının daha garanti olması, suya ve toza dayanıklılıktan falso vermemek için bunu yaptıklarını söyleyebiliriz. Kapağı çıkmayan bir cihazı parçalarına zor da olsa ayırmışlar. Parçalarına ayrılan cihazın içinde neler var neler yok görebiliyorsunuz. 

Sizleri parça görselleriyle baş başa bırakmadan önce ilk resimde de göreceğiniz gibi telefonun kamerasının altında yer alan flaş dikkatleri çekiyor. Yine her zamanki gibi küçük ve bir tane flaş koymuşlar. Bence Sony’nin en büyük hatası bu. Bu kadar yüksek çözünürlükte bir kameraya küçücük flaş yerleştirilirse gece çekimleri haliyle bir G3, G4 gibi kaliteli olmayacaktır.
















Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top