0
Gameloft'un popüler oyunlarından birisi, serinin en son oyunu Modern Combat 5: Blackout bedava oldu. Oyun yakın zaman içinde bütün mobil platformlarda bedava olacak. Modern Combat 5: Blackout şimdilik iOS için bedaba hale geldi. Hem Android hem de Windows için oyunun bedava olması biraz zaman alacak olsa da beklemeye değer.

Modern Combat 5: Blackout mobil oyunu ücretli olmasına rağmen çok popüler bir oyundu. Bunu Google Play en popüler ücretli oyunlar listesine baktığımız zaman görebiliyoruz. Buna rağmen ücretsiz olacak olan oyun uygulama içi satın alma teklifleriyle uygulama mağazalarında yer alacak.

Peki Gameloft neden böyle bir değişiklik yapıyor? Bunun çok mantıklı bir açıklaması var. Ücretsiz olarak sunulacak olan Modern Combat 5: Blackout daha çok para kazandıracak. Şimdi Google Play'e girin ve en çok hasılat yapan oyunlara bakın. Listenin %99'unun ücretsiz oyun olduğunu göreceksiniz. İşte bu nedenle oyunların hepsi bir bir ücretsiz oluyor.

Dünyadaki free 2 play mantığının paralı oyun versiyonlarından daha çok kazandırdığı kesin. Bu nedenle Gameloft bir çok oyununu bu modele geçiriyor.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top