0
Bir kişinin pazarlama yapmak amacıyla tam 750 Twitter hesabını kontrol ettiğini duysanız şaşırır mısınız? Spama çare bulunamayan günümüzde birisi zayıflama hapı satmak için sahte hesaplar kullanarak çalışmış. Tam 750 bin hesabı kontrol ederek bir rekora imza atan kişinin yaptığı bir güvenlik şirketi tarafından keşfedilmiş.

Bu durum bizlere ders olmalı ve internette dolaşırken daha dikkatli olmalı neye inanıp neye inanmayacağımızı iyi belirlemeliyiz çünkü söylenenler sadece bir kişi tarafından uydurulmuş ve 750 bin kişi onu destekleyince doğru görünüyor olabilir.

Bahsi geçen kişinin 700 binden fazla yumurta hesabı olduğu 40 papağan hesabının olduğu ve 100 bülül hesabı kullandığı söyleniyor. Bu kadar hesabı nasıl idare ettiğini bilmek, anlamak oldukça güç. Bir yazılımdan faydalanabiliyor olabilir. Ama 700 bin hesaba nasıl bir yazılım geliştirilmiş olabilir o da ilginç.

Twitter spamcısı hayatını bu işe adamış. 750 bin hesabı kontrol ederek bir hap pazarlıyor. İddialara göre hap kısa sürede insanı zayıflatıyor. Kişi 750 bin Twitter hesabıyla desteklediği pazarlamasında ünlülerin şişman ve zayıf hallerini öncesi ve sonrası olarak fotoğraflandırmış ve hapın işe yaradığını kanıtlamaya çalışmış. Bu haber dikkatli olmanız için bir uyarıdır. Bir insan 750 bin kişiymiş gibi konuşabiliyor.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top