0
Bu güne kadar hem HTC hem de Samsung cephesinden yeni telefonlarıyla ilgili çok önemli sızıntılar aldık. Bu süreçte Sony sessiz kaldı. Belki daha dikkat li davrandı ama yine aynı şeyler oluyor. Sızmayan telefon kalmıyor. Özellikle isim yapmış serilerin cihazları mutlaka piyasaya çıkmadan önce internette oluyor. Sony'nin Xperia Z4'üne ait olduğu öne sürülen görseller internette yayınlandı.

Şundan bahsedelim; Xperia Z3 çıktığında telefon çok eleştirildi. Eğer takipçisiyseniz, “Xperia Z2'den ne farkı var?” cümlelerini çok duydunuz çok okudunuz. Xperia Z3'ün bir önceki modele kıyasla yazılımsal olarak çok Bir şey sunmadığı eleştirildi. Şimdi Xperia Z4'ün tasarımsal olarak bir önceki modelden farkı olmadığı konuşuluyor. Şimdilik sadece tasarım olarak sızıntıların geldiği cihazın yazılımsal olarak ne kadar farklı olacağını yakında görürüz.

Xperia Z4'te ekran çerçevesi inceliyor. Ön kamera ve sensörlerin yeri değişiyor, hoparlör konusunda da yeniikler var ama daha fazlası şimdilik ya bilinmiyor ya da herhangi bir değişiklik yok. Xperia Z4'ten beklenenler ise şu şekilde; QHD ekran,8 çekirdek işlemci: 20.7MP kamera...

sony cep telefonu

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top