0
Yakın zaman önce güncelleme ile ilgili detayları size sunmuştuk, bahsettiğimiz Galaxy S4 için Lollipop güncellemesi Rusya'da başladı. Samsung bu aralar çok çalışıyor ama umarız bir kaç sene önce yaşadığı gibi güncelleme sorunlarıyla karşılaşmazlar. O zamanlarda bu kadar hızlı güncelleme sunuyorlardı ama sonradan hatalı güncellemeler olduğu için bazı telefonlardan geri çekmez zorunda kalmışlardı.

İlk önce yine Rusya'da Note 3 için yayınlanan güncelleme şimdi aynı yerde Galaxy S4 için yayınlandı. İki güncellemenin de ne zaman ülkemize geleceği bilinmiyor. Fakat çok uzak değil. Galaxy S4 için Android Lollipop güncellemesi OTA üzerinden yapılıyor. Kies henüz güncelleme dosyalarına sahip olamadı. Bunu şu nedenle söylüyoruz, güncellemenin boyutu 950Mb. Mobil ağ kullananlar için özellikle ülkemizde sıkıntı olabilir.


Güncellemeyle birlikte değişecek durumlara bir bakalım; arayüzde Lollipop izlerine elbette rastlanıyor. Materyal tasarım TouchWiz'de kendiniz gösteriyor. Bununla birlikte ART moturu telefonu daha da hızlandırmak için geliyor. Pil verimliliği güncellemeyle birlikte artacak deniyor. Son olarak bazı uygulamaların silineceği yönünde uyarılar var.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top