0
İnternete sızan bir fotoğraf, yeni güncelleme ile TouchWiz arayüzünün önemli bir özelliğini gözler önüne seriyor. Bir çok cihazda kullanılan tema desteği Samsung telefonlara da geliyor. Bundan sonra çok zahmetli bir iş olan görünüm değiştirme ve tam olarak kişiselleştirme işleri Samsung cihazlarda çok kolay hale gelecek.

Fotoğrafta görülüyor ki ikonlardan birinin ismi Theme ve başka bir fotoğrafta mevcut temalar görünüyor. Temaların, duvar kağıdı, renkler, ikonlar ve sesler gibi bir çok özelliği değiştireceği söyleniyor. Burada merak ettiğimiz geliştiricilere tema oluşturma seçeneği sunulacak mı? Yoksa sadece Samsung'tan çıkan temaları mı kullanabileceğiz?


Bir çok şirketin kullandığı bu tema özelliğinin Samsung'ta da kullanılması ciddi manada ilgiye yol açtı. Dünyanın en çok satılan telefon markası olan Samsung'u Theme özelliği sayesinde artık daha da kişiselleştirebileceksiniz. Güncellemenin ne zaman yayınlanacağı bilinmese de Android 5.0 ile birlikte geleceği söyleniyor. Şunu söylemek gerekir ki TouchWiz güncellemeleri Android güncellemeleriyle bağımsız olabilir. Cihazınız Android L sürümüne geçmese de TouchWiz güncellenerek bu özelliği kullanabilirsiniz.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top