0
Android'in en önemli özelliklerinden birisi inanılmaz derecede özgür olması ve insanlara geniş kişiselleştirme seçenekleri sunması. Kişiselleştirme konusunda insanların yapabilecekleri inanılmaz şeylere sahip Android'de tema değiştirebilirsiniz, başlatıcınızı değiştirebilirsiniz, ikonlarınızı değiştirebilirsiniz, renkler görseller herşeyi değiştirebilirsiniz. Bazı başlatıcıların tek tek ikonları değiştirmeye imkan verdiğini bile söylemek gerek. Bu yazıda da en iyi ikon packlerden bahzedeceğiz.

Cutter icon pack: Sade ve daire şeklinde ikonlar mı istiyorsunuz. O zaman Cutter size istedğinizi verecek. Sade yapısı ve kullanılan renklerin gözü yormaması sayesinde ilgi çeken bu icon pack ilginizi çekebilir. Buradan full sürüme ve Google Play sayfasına erişin.


Iconia icon pack: daha renkli ve daha geniş bir ikon seti arayanlar o zaman sizin için hazırlanan iconia paketine göz atın. Burada ikonların oval bir görüntüsü var ve düzenden ödün vermiyorlar. Bir çok bilindik ve bilinmedik başlatıcıyla çalışabilen bu icon packi buradan indirebilir ve Google Play sayfasından detaylı bilgi alabilirsiniz.


Atran icon pack: Çizgizel grafikleri ve renkli ikonlarıyla harika bir paket olduğunu söylemek lazım. Ayrıca içerisinde 30 adet hd duvar kağıdı barındırıyor ve geliştirilmeye devam ediyor. İkonların çoğu klasik görünümünde ama kendine has bir görünümü var. gölgeli ve kabarık görünümü ve renkli içerğiyle harika bir ikon seti olan Atran icon pack kullanabilirsiniz.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top