0
WhatsApp'ın Facebook'u zarara urattığı konuşulan şu günlerde WhatsApp'a bomba gibi özellikler geliyor. Kullanıcılarının merakla beklediği ve uzun zamandan beri konuşulan yeni özellikler neler? WhatsApp'ın diğer alternatiflerinden eksiklerine baktığınızda son güncelleme ile bu eksiklerin hemen hemen kapatılacağını anlıyorsunuz. Yeni güncelleme ile WhatsApp'a görüntülü konuşma özelliği gelecek. Bununla birlikte yaptıkları sesli aramaları da kaydedebilecekler.

WhatsApp alternatifleri çok uzun zamandır sesli arama imkanını kullanıcılarına sunuyordu. Bununla birlikte uzun zamandır görüntülü konuşma özelliğini kullanabildiğiniz harika uygulamalarda var. Uzun zaman bu özelliklerden yoksun kalan WhatsApp sonunda beklediğini bulacak.

Son güncelleme ile WhatsApp'a görüntülü konuşma özelliği geliyor. Skype gibi bir uygulamaya harika bir alternatif geliyor. WhatsAppla görüntülü konuşma dönemi bir sonraki güncelleme ile başlıyor. Bununla birlikte gelecek en önemli yenilik ise sesli aramalarda aramanın telefona kaydedilebilecek olması.Bakalım güncelleme ne zaman gelcek?


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top