0
Google'ın yakın geçmişte duyurduğu yeni uygulaması Messenger yayınlandı. Google Messenger uygulamasını Android Lollipop sürümü için varsayılan mesajlaşma uygulaması olarak belirlemiş ve kullanmaya başlamıştı. Şimdi Android 4.1 ve üzeri sürümlerde olan bütün telefonlar uygulamayı indirip kullanabilecek.

Google Messenger nedir ne değildi merak edenlere bir kaç bilgi verelim. Aslında uygulamanın Google'ın bir başka uygulaması olan Hangouts'tan pek farkı yok. Sadece tasarım değişiklikleri var. Hangouts'un pek beğenilmediği açıktı. Google isim ve görünüm değiştirerek yeni bir uygulama çıkardı önümüze.

Google Messenger uygulamasını çokn sayıda insan beğenmedi diyebiliriz. Çünkü zaten Hangouts'tan çok farklı Bir şey sunmuyor. SMS, MMS, standart mesajlaşma uygulaması niteliğiyle yayınlanmış. Android L güncellemesini almayacak olanlar uygulamayı indirmek zorundalar. Google'ın yeni uygulaması messenger'ı nasıl indirim diyenler için de yol gösterelim. Google Play sayfası.yorumları okuyarak indirmenizi tavsiye ediyoruz. Ayrıca belirtmek gerekiyor ki, uygulamayı telefonunuzun mesaj uygulaması yerine koyabilirsiniz.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top