2
Android Lollipop güncellemesi Google tarafından ilk cihazlara yapılmak üzere yayınlandı. Atılan resmi bir Tweet ile güncellemenin ilk olarak hangi cihazlara geleceği de resmiyet kazandı. Android L güncellemesiyle cihazlarda performans artışının yanında önemli görünüm değişiklikleri de bekleniyor. İşte güncellemeyi alan cihazlar...

Android 5.0 güncellemesi yayınlandı ve güncelleme artık Nexus 5, Nexus 5, Nexus 7ler, Nexus 10 için OTA üzerinden yapılabilir durumda. Bu cihazlara sahipseniz güncelleme ya cihazınıza gelmiştir ya da sırasını bekliyordur. Ara ara güncelleme kısmına girip güncellemeyi kontrol etmenizde fayda var.

Güncellemeyle birlikte Android işletim sistemi sadece ve tamamen yeni bir görünüm kazanıyor. Google'ın sıkça bahsettiği Material Design tasarımı bahsedilen cihazlarda ilk kez kullanılacak. Ayrıca cihazlarda önemli bir perfromans artışı yaşanacağının altını da cizelim. Telefon üreticileri de kendi cihazları için Android L güncellemesini bir an önce yayınlamak adına çok çalışıyor. Herkesin kendine özgü sade bir tasarımı olacak bu güncelleme, üreticilerin kendi belirledikleri zamanda yayınlanacak.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. Arkadaş benim tele hep en son geliyor bu güncelleme, valla nexus alcam bi daha

    YanıtlaSil
  2. Bende nexus almayı düşünüyorum

    YanıtlaSil

 
tic
Top