0



İnternet teknolojilerinde her geçen gün yeniliklerin getirilmesi ve internet kullanıcılarının artmasıyla birlikte sorunlarında arttığını görmekteyiz. Sorunların artışının nedeni genellikle kumar, bahis zararlı içerikler, warez ve telif hakkı içeren sitelerin artışıyla birlikte zararlı içeriklerinde artmasına neden olmaktadır.

Bu tür siteler resmi kurumlara aksettiği zaman zararlı içerik barındıran diğer siteler gibi erişime engellenebilmektedir. Erişime engellenen web siteleri yasaklı siteler arasına girdiği zaman erişim engellerini aşabilmek için farklı yöntemlere başvurmak gerekir. Pek çok kullanıcı yasakları aşabilmek için forumları karıştırmakta veya bloglara başvurarak sorunları giderebilmektedir. Sorunları gideremeyen kullanıcılarda sorunlarla karşılaşabilmektedir. Bilinçsizce hareket edilen yöntemlerde virüsler bulaşabilmektedir.

DNS değiştirme gibi yöntemlerde erişim engelleri aşılıyor fakat güvenilir olmayan IP'ler kullanıldığı zaman veri akışınızı gizlemek yerine veri akışınız takip edilir. Bu nedenle online proxy servislerini kullanmakta fayda var. KTUNNEL hepimizin bildiği gibi yıllardan  bu yana hizmet veren en iyi proxy servisleri arasında olup herhangi program kurulumuna gerek kalmadan hızlı bir şekilde erişim sağlar.

KTUNNEL Blog sayfası üzerinden kullanıcılar dilediği gibi yöntemleri ve incelemeleri takip ederek hızlı vede güvenli internet gezinimleri sağlayabilir ve bu sayede en güvenli şekilde internette sörf yapmanın keyfini yaşayabilmektedir.

Sizlerde ücretsiz proxy servisi olan KTUNNEL yasaklı sitelere giriş hizmetini kullanmak istiyorsanız http://www.ktunnel.name.tr/ adresine ulaşarak sorunu çözebilirsiniz. Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top