0
Bulut hizmeti şu sıralar telefonlar için de oldukça popüler. İnternete bağlı olduğunuz sürece hiç bir dosyayı telefonunuzda biriktirmenize gerek olmuyor. Bulut hizmetinizden anında çekmenizi sağlayacak çok iyi uygulamalar var. bu uygulamalar genel de hizmeti verenin kendi uygulamaları. Bu yazıda sizlere 3 alternatif sunarak en iyi bulut hizmeti veren Android uygulamalarını tanıtacağız.
1 – Yandex.Disk Android uygulaması: Yandex'in bulut hizmetinin Android uygulamasıdır. Masaüstünüzde ya da başka bir yerde kullandığınız Yandex Disk dosyalarınıza ulaşmanızı sağlıyor. Uygulama çok kullanışlı ve bir o kadar hızlı. Telefonunuzdan anında dosya yükleyebileceğiniz gibi bulutunuzdaki dosyaları da anında telefonunuza alabiliyorsunuz. Buradan indirin.
2 – Google Drive Android uygulaması: Google'ın hizmeri olan Google Drive bulut hizmeti, yine Google'ın yayınladığı Google Drive Android uygulaması ile Android cihazlarınıza geliyor. Gayet hızlı ve kullanışlı olan bu uygulama, Google'ın Quick Office gibi Android uygulamalarıyla da entegre açlıştığı için işinize yarayabilir. Buradan indirin.
3 – Box.net Android uygulaması: Son zamanların gelişen bulut hizmeti box.net Android uygulaması ile daha kullanışlı hale geliyor. Çok hızlı bir şekilde istediğiniz dosyayı bulutunuza atabilir ya da bulutunuzdan hızlı bir şekilde dosya çekebilirsiniz. Buradan indirin.

Diyebiliriz ki bulut hizmetlerinin Android uygulamaları web sürümlerinden ya da masaüstü programlarından daha iyi. Neden telefonunuzda bir bulut hizmeti uygulaması kullanırsınız? Sık sık ihtiyacınız olmayan ama ihtiyaç duyduğunuzda yanınızda olmasınız itediğiniz dosyaları telefonunuza yük etmek istemediğiniz de bulutunuzdan çekebilmek için.

En iyi Android bulut hizmeti uygulamaları

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top