1
Galaxy Tab S Türkiye'de tanıtıldıktan sonra tablet için ilk kampanya Turkcell'den geldi. Kampanya detayları şu şekilde; Samsung Galaxy Tab S faturaya ek ayda 59 TL ama 24 ay taahhüt vermeniz gerekiyor.

Biraz detaya inelim. Samsung Galaxy Tab S almak istiyorsanız, fiber internet alacaksınız ya da hali hazırda fiber internetiniz varsa 24 ay daha taahhüt yaptıraracaksınız. Daha sonra kampanyaya katılarak 24 ay boyunca faturanıza ek olarak 59 TL daha ödeyecek ve Samsung Galaxy Tab S'e sahip olacaksınız. Biraz pahalı mı?

Kampanyaya nasıl katılırım?

Turkcell Superonline fiber internet müşterilerine sunulan Samsung Galaxy Tab S’ ye sahip olmak için tek yapılması gereken; 0850 222 0 222 Turkcell Superonline Müşteri Hizmetleri, www.superonline.net internet sitesi, Turkcell Superonline Abone Merkezleri ya da yetkili Turkcell Superonline satış noktalarından birine başvurmak. Kampanyanın 1 Kasım 2014 günü bittiğini hatırlatalım. Bu tarihten sonra Samsung Galaxy Tab S Turkcell kampanyasından yararlanmak mümkün olmayacak.

Samsung Galaxy Tab S hakkında

Samsung Galaxy Tab S, görüntü kalitesiyle dikkati çekiyor. Cihazın WQXGA Super AMOLED ekranı, gerçek hayattaki görüntülere daha yakın ve daha zengin renkleri bir arada sunuyor.
Super AMOLED teknolojisi ile Galaxy Tab S, LCD ekranlı tabletlere göre daha az enerji tüketmesinin yanı sıra daha ince bir tasarıma da sahip. Hafif ve kolay taşınır olan cihaz, 6,6 mm'lik ince profili ve 294 g ağırlığı ile öne çıkıyor. Samsung Galaxy Tab S; uyarlanabilir ekranı, çoklu görev optimizasyonu, parmak izi ve güvenli kullanım özellikleriyle de dikkat çekerken, Ultra Güç Tasarrufu Modu ile tabletin uzun süre kullanılmasını sağlıyor.

Samsung Galaxy Tab S turkcell kampanya

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top