0
Clash of Clans gibi popüler Android oyunlarını bilgisayarınızda basit bir şekilde oynayabileceğinizi biliyor muydunuz? Bluestacks sayesinde bir çok oyuna erişebileceksiniz. Programı kurup oyunlara en baştan başlamak istiyorsanız başka bir Google hesabıyla giriş yapın. Android cihazınızdaki oyunlarınıza devam etmek istiyorsanız telefonunuzda kullandığınız Google hesabınızı verin. Bluestacks uygulaması sayesinde Clash of Clans, Temple Run 2, Candy Crush ve Angry Birds ve daha binlercesi gibi popüler oyunlara ve en çok kullandığınız popüler uygulamalara erişebilirsiniz. Örneğin İnstagram'ı bilgisayarınızda Bluestacks yardımıyla kullanabilirsiniz.

Nasıl yapılır?

  1. Buradan programı indirin ve kurun.
  2. Yönetici olarak çalıştırın.
  3. Tüm kurulum bittikten sonra arama ekranını gördüğünüzde istediğiniz oyunu arayın.
  4. Google hesabı bağlantısını istediği zaman hesap bilgilerinizi girin.
  5. Bu kısımda Android cihazınızla ilişkili olan Google hesabınızı vermelisiniz.
  6. Örneğin telefonunuzda hali hazırda bir Temple Run 2 oynuyorsanız aynı özelliklerin bilgisayarınızda da açık olması için aynı hesabı vermelsiniz.
  7. Oyunu indirin ve giriş yapın.
İşlem bu kadar basit. Artık Android'in popüler oyunlarını bilgisayardan oynamak çok kolay. Bluestacks aramayı Google Play üzerinden yapıyor. Uyum sorunu çeken uygulamalar olur mu bilemiyoruz. Bunu sizden gelen bildirimlerle öğrenebiliriz. Ama popüler oyunların hiç soun yaşanmadan oynanacağından emin olun.
Freestore hakkında bütün detaylar

Android oyunlarını bilgisayarda oynayın

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top