0
Samsung, yeni bir Galaxy S5 piyasay sürmeye hazırlanıyor. İsmiyle ilgili detayları bilmediğimiz cihazın ülkemizde satılan Galaxy S5'ten tek farkı Snapdragon 805 işlemcisi olması. Ayrıca cihaz 4G LTE – A özelliğiyle geliyor. Bu özellik 300Mbps hıza kadar bağlantı kurabiliyor. Diğer bütün özellikler standart Galaxy S5le aynı olan yeni Galaxy S5 ilk önce yarın Singapur'da piyasaya sürülecek.

Samsung çeşitli hamlelerle Galaxy S5'in satışlarını arttırmaya çalışıyor. Özellikle tasarım açısından büyük eleştiriler alan telefon, önceki modellere göre biraz sönük kaldı. Tasarım özellikleri donanım özelliklerinin gölgede kalmasına neden oldu. Yeni cihazlarda farklı tasarım ve malzeme kullanan Samsung, Galaxy S5'ten hala umudunu kesmiş değil.

Bu yeni Galaxy S5'in başka ülkelerde satışa sunulup sunulmayacağı bilinmiyor. Sunulması gerekiyor mu, bizde bilmiyoruz. Bizce Samsung, bu başarısızlığı tarihe gömmeli ve Alpha ve diğer cihazlarla yoluna devam etmeli. Samsung'un yeni cihazlarının tasarımı cidden harika.
Galaxy Alpha tanıtıldı.

Yeni bir Galaxy S5 ortaya çıktı

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top