5
Program nasıl indiril,r? Hangi siteler program indirmek için en iyidir? Hangi sitelerden ücretsiz program indirebilirim? Hangi program siteleri güvenlidir? Bütün bu soruların cevabı olan bir liste yayınlıyoruz. 3 maddelik listemiz çok işinize yarayacak. Dünyanın en ünlü ve en kullanışlı program indirme siteleri şunlardır;

1 – Download.com

Bu site Cnet tarafından geliştirildi. Hem ismiyle hem içeriğiyle inanılmaz bir site. Download.com sitesinde istediğiniz herhangi bir programı bulabilirsiniz. Sitenin en önemli özelliklerinden birisi popüler indirme listeleridir. Örneğin siteye girip geçen hafta en çok hangi programlar indirildi görebilirsiniz. Dünya bilgisayarlarında en çok hangi programları kullanıyor bu siteden öğrenmek çok kolay.


Site farklı platformlar için kategoriler de barındırıyor. Örneğin sadece Windows için değil Mac içinde program bulmanız mümkün. Bununla birlikte sitenin mobil uygulamalar içinde bölümleri var. iOS Android kısımlarından telefonunuz için uygulama bulabilirsiniz.

2 – Filehipp.com

Bir sonraki güvenli program indirme sitemiz çok popüler ve işinize yarayacak özelliklere sahip. Filehipp.com istediğiniz programı bulabileceğiniz bir internet sitesi olduğu gibi bunun yanında size en son resmi güncellemeleri de göstermekte. Örneğin site üzerinde en son Chrome güncellemesini görebilirsiniz.


Gelişmiş kategorilendirme sistemi sayesinde ücretsiz programları istediğiniz kategoride bulmanız kolaylaşıyor. Bununla birlikte site en popüler programların listesini de yapıyor. Sitede Windows ve Mac için programlar bulabilirsiniz.

3 – Softonic.com

Listemizin son sırasında bir diğer harika program indirme sitesiyle yazımızı bitirelim. Bir çok programın bu siteden indirme linki verdiğini de görmüşsünüzdür. Yani popülerliği tartışılmaz. Sitenin ayrıca kendi programı var. Softonic masaüstü arayüzü sayesinde programları daha hızlı indirmeniz mümkün.


Sitede kategorilendirme sistemi inanılmaz gelişmiş ve içerik oldukça fazla. Windows, Mac, iOS, Android, internet uygulamaları, java vs. bir çok kategoride içerik bulabileceğiniz siteyi mutlaka ziyaret etmelisiniz.
http://en.softonic.com/s/free-download-programs

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Bu siteleri tanıtmak için para mı aldınız?

    YanıtlaSil
  5. Gerçktende sitenizi çok beğendim verdiğiniz bu paylaşımlardan dolayi teşekkür ederim hocam elinize sağlık

    YanıtlaSil

 
tic
Top