0
Sobrr, şuan test aşamasında olan yeni bir sosyal ağ. Sosyal ağın insanlar için önemi arttıkça kullanım oranları da artıyor. Piyasa büyüdükçe sosyal ağların alternatifleri de artmaya başlıyor. Sobrr, güvenlik önlemleriyle dikkat çeken bir yapıya sahip. Belki ilginizi çeker.

Sobrr'da yaptığınız bütün paylaşımlar, bir gün süreyle internette kalabiliyor. Süresi dolan paylaşımlarınız anında siliniyor. Bu durum güvenlik açısından çok önemli. Hem paylaşım yapabiliyor, fikirlerinizi yayabiliyorsunuz hem de ilerde önünüze engel çıkartabilecek tehlikelerden korunmuş oluyorsunuz. Bir çok şirketin çalışanlarının Facebook hesabını kontrol ettiğini ya da birini işe alırken onu tanımanın en iyi yolun Facebook hesabı olduğu yönündeki düşüncelerini bildiğimiz için Sobrr soayl ağını önemli bir gelişme olarak gördük.

Sobrr'un test aşamasıyla ilgili bir kaç detaydan haberimiz var. Diğer sosyal ağlar gibi Sobrr'da da arkadaş edinebiliyorsunuz. Bunun için iki seçeneğiniz var. Sürekli arkadaş ya da bir günlük arkadaş. İsterseniz arkadaşlarınız da gün sonunda silinebiliyor. İsterseniz sürekli arkadaş ekleyebiliyorsunuz. Ayrıca güvenlik açısından bir diğer önlem ise etiket sorununa alınmış. Bu sosyal ağda paylaştığınız etiketler sadece coğrafi etiketler olabiliyor. Kimsenin adını fotoğrafa yapıştıramıyorsunuz.

Yeni Sosyal Ağ: Sobrr

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top