0
Ülkemizin ilk GSM operatörü ve tartışmasız en büyük mobil ağına sahip Turkcell 20 yaşına girdi. Şirket bu gururlu günlerini Konya'da kutluyor. Konya'da yapılan 20. yıl kutlama konuşmalarında Turkcell ile ilgili çok önemli detaylar verildi. Sizlerle bu detayları paylaşmak istiyoruz.

Turkcell'in Çeteresi

Türkiye'ye cep telefonu ağını getiren Turkcell 20 yaşında. Yapılan açıklamalarda şu detaylar dikkatlerimizden kaçmadı.
  • 20 yılda toplam 23.4 milyar TL yatırım
  • Turkcell bugün 9 ülkede faliyetlerde bulunuyor
  • Toplam müşteri sayısı 70 milyonu geçti
  • 20 yılda 300'den fazla ödül aldı
  • Yatırımların 620 milyon Lirası eğitim, spor, kültür-sanat alanındaki projelere yapıldı
  • Kardelenler projesi
  • Ekonomiye kadın gücü projesi
Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül 'ün konuşmasından bir bölüm;
“Bugün bizim gurur günümüz. Turkcell’in 20 yıllık başarı öyküsü, bizler için olduğu kadar tüm Türkiye için gurur vesilesi. 20. yılımızı kutlamaya Konya’yla devam ediyoruz. Milyonlarca insanı birbirine bağlayan, teknolojisiyle yeni bir dönemin kapılarını açan Turkcell, müşterilerine daima en iyi, en üstün hizmeti vermek için çalıştı. Turkcell ekipleri uzak yakın, kar kış demeden dağın başına, denizin ortasına, iletişimin gücünü taşıdılar. Bu sayede artık Türkiye’de mobil ve fiber iletişim altyapısı, dünyanın en iyilerinden biri oldu. Turkcell tam 20 yıldır, Türkiye’ye ve insana kattığı değeri her gün daha da iyiye götürmek için durmaksızın çalışıyor.

Bugüne dek dünyada ve ülkemizde birçok ilke imza atarak, ilk günden bu yana Türkiye’de sektörün lideri olduk. Bununla yetinmedik, 9 ülkede 70 milyonu aşan müşterimize hizmet götürerek bölgenin de lideri olduk. Lider olmanın sorumluluğunu hiçbir zaman unutmayarak altyapı ve teknolojiye yaptığımız yatırımların yanında insana ve ülkeye de yatırım yaptık. “İşimiz teknoloji, işimiz insan” dedik.

İlk günden bu yana sosyal sorumluluk projeleri ve sponsorluklarla yarattığımız değer 620 milyon TL’ye ulaştı, milyonlarca kişiye dokundu. Kardelenler projemizle maddi yetersizlikleri nedeniyle eğitimine devam edemeyen on binlerce kız çocuğuna destek verdik. Ekonomiye Kadın Gücü projemizle mikro kredi, teknoloji, satış, pazarlama ve eğitim desteği verdiğimiz dar gelirli kadın girişimcilerimizi ekonomiye kattık. Geleceği Yazanlar Projemiz ile Türkiye için yerli mobil yazılım seferberliği ilan ederek öğrencilere, yazılımcılara, sektör profesyonellerine daha fazla eğitim, gelişim ve istihdam fırsatı sunduk. 5 ayda 17 bin gencimiz projeye dahil oldu. Geleceğe Koşanlar ve federasyon işbirliklerimizle bireysel spor dallarında başarısının çıtasının yükselmesine katkıda bulunduk.

Geçmişe gururla, geleceğe ise büyük bir umutla bakıyoruz. Turkcell, daima en yeni, en ileri teknolojinin Türkiye’deki adresi olacak. Dünyaya damgasını vuran ilklerde Turkcell imzasını görmeye devam edeceğiz.
Tüm müşterilerimize ve bu 20 yıllık başarı öyküsünde emeği geçen tüm çalışanlarımıza Turkcell adına şükranlarımı sunuyorum. Çok daha büyük başarılara imza atmaya hazırız. Asıl yolculuğumuz şimdi başlıyor”

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top