5
Discovery cihazınızda SMS ile alakalı tüm sorularınızı aşağıdaki videodan cevaplayabilirsiniz. GM firması yaşanılabilecek her soruna karşı hazırladığı videoyu bizlere ulaştırmıştı. Bizler de onu sizlere sunuyoruz. 

general mobile discovery

SMS ile ilgili bilmeniz gerekenler bu videoda sunulmuştur. Discovery’nin bazı 4 haneli numaralara mesaj atmadığını duymuştum. Bu konu hakkında da sorun yaşayanlara şunu söylemeliyim. Telefon 4 haneli numaralara mesaj gönderirken size uyarı veriyor. İlk uyarıda yok sayar ya da iptal ederseniz engeller. Bir daha format atana kadar kabul etmiyor. Bu nedenle dikkatli olmanızı öneriyorum. Sizleri video ile baş başa bırakıyorum. Umarım sorunlarınızı çözer.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. www.abonesms.com | Toplu sms hizmeti !

    Firmanızın derneginizin şirketinizin vakfınızın vs vs ... ismi ile Toplu olarak üyelerinize müsterilerinize bilgilendirme kampanya bilgisi taksit hatırlatmanızı atabilirsiniz !

    YanıtlaSil
  2. 4454 e mesaj atarken ücretlendirilir diye uyarı çıkınca ben asla butonunu seçtim bu yüzden mesaj atamiyorum nasıl degiştirebilirim

    YanıtlaSil
  3. 4454 e mesaj atarken ücretlendirilir diye uyarı çıkınca ben asla butonunu seçtim bu yüzden mesaj atamiyorum nasıl degiştirebilirim

    YanıtlaSil
  4. Telefonum mesajlarda şifreye girmiş. Şifreyi unutmuşum nasıl açacam

    YanıtlaSil
  5. Telefonum sadece 4 haneliye değil tüm numaralara msj atamiyor, problem nedir nasil cozebilirim?

    YanıtlaSil

 
tic
Top