0
GalaxyS5 Tasarımı İşinden Etti” haberimizde Samsung'un tasarım bölümünde çok önemli bir yönetici değişikliği olduğundan bahsetmiştik. Bu haberlerin üzerine Samsung'tan sızdığı iddia edilen bir görüntü ortaya çıktı. Fotoğrafta metal kasa Galaxy S5 görünüyor. Görüntünün gerçek olup olmadığından emin olmasak da yeni tasarım müdürünün metal kasa tasarıma geçeceği söyleniyor.

Samsung cihazların tasarımları

Samsung'un kullanıcılar tarafından en çok eleştirildiği konu tasarım olarak görülüyor. Her sene birbirine yakın tasarımda telefonlar üreten şirket, bu tasarımlarda aynı malzemeyi kullanınca ve bu malzemede plastik gibi değersiz bir malzeme olunca son zamanlarda eleştiri sesleri yükselmeye başlamıştı. Şirket bunun neticesinde tasarım kısmında önemli bir değişikliğe gitti. Bundan sonra üretilecek cihazlarının görünüm ve malzemelerinde de önemli değişiklikler olması bekleniyor.

Samsung tasarımı değiştirmeliydi

Rakiplerinin ciddi manada tasarım konusunda çığır açtığı günümüzde Samsung'un bu açıdan eleştirilmesi hafife alınacak bir konu değil. Sonuçta herkes kaliteli bir telefon üretebilir, herkes aynı özelliklere sahip bir telefon ortaya koyabilir. İçerik aynı olunca bir çok insan biçim konusunda telefonları birbirinden ayırıyor. Samsung'un bu konuya acilen eğilmesi gerekiyordu.

Metal Kasa Galaxy S5

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top