5
GM ekibi bu işi biraz savsaklamaya başladı gibi geliyor. Tüm kullanıcıların fikirleri bu yönde. Normalde Nisan için verilen söz önce Mayıs ayına sarktı, şimdi de Haziran deniyor, bakalım daha ne kadar sarkacak? 

Haziran ayı da nereden çıktı? 

Muzaffer Gölcü Kit Kat’i onayladı. Orasına söyleyecek bir şey yok. Kimse de ümidi kesin falan demesin. Çünkü bu kadar insana açık açık verilen sözler tutulmazsa GM bir anda çöküşe geçer. Bu kadar sık güncelleme alan bir cihazı kim almak istemez. S3 alacak olanlar fikrini değiştirip Discovery alıyor. Demek ki bunda var bir iş. Android 4.4 de geldiği zaman cihaz daha güzel olacak. Şu an piyasada zor bulunan bu cihazın fiyatı 650-700 TL arasında. Bu fiyata Android 4.4 kullanacaksınız. Bu nedenle şikayet etmeyin. Haziran ayına gelince şunları söyleyelim. Mayıs sonu dendi. Haziran söylenmemişti, ancak kullanıcılar Mayıs ayının sonuna gelmemize rağmen hala güncelleme alınamayınca Haziran başı dediler. Yani resmi bir açıklama yok. 

GM Discovery Android 4.4

Muzaffer Bey neden açıklama yapmıyor? 

Kullanıcı dostu gibi görünen Muzaffer Bey, sonradan bizi de şaşırtmaya başladı. başlarda kullanıcılarına karşı bayağı ilgiliydi, ancak sonradan ne olduysa değişti. Sanırım Steve Jobs falan olmaya çalışıyor. Öyle olmak istiyorsa cihazlarını sağlam yapmalı, sistemleri de fiziksel sağlamlığın yanında sağlam olmalı. Yine de Apple’ın yerini tutmaz, ancak cebimizi de yakmaz. 

Şimdilik bu kadar yazıyorum. Gerekli gördükçe güncelleme hakkında bu tür yorumlarla sizleri bilgilendireceğim.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. Ucuz etin yahnisi yenmez
    Cihazda kalite sıfır ben tekrar Samsun'a döndüm

    YanıtlaSil
  2. Ramazandan sonraya kalir yada gele ek ya za. Hayirlisi artik

    YanıtlaSil
  3. Kaç aydir bekliyoruz hayret bir şey gelmeyecekse acik acil desinler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim görüşüm, şirket zaten büyük değil. herşey kısıtlı. bunun üzerine bir sürü telefonda piyasaya sürdüler. bence kısa sürede bitirebilecekleri bir iş değildi. öyle de oldu.

      Sil

 
tic
Top