0
FlashOut 2 v1.2 Android Oyunu APKAndroid ve IOS sürümü mevcut olan Flashout 2 oyunu hız tutkunları için tasarlanmış harika bir yarış oyunudur. Google Play'de ücretli sunulan oyunun fiyatı 4,99 TL. Verdiğimiz linkten ücretsiz olarak indirebilir ve full sürüm oynayabilirsiniz. FlashOut 2 v1.2 Android Oyunu anlatılacak gibi değil, yaşanacak tarzda bir oyun ama biz biraz deneyelim.

Hız tutkunları buraya...

FlashOut 2 v1.2 Android Oyunu'nun en önemli özelliklerinden birisi hız tutkusunu size sonuna kadar yaşatacak nitelikte olmasıdır. Oyunun akışı, araçların hızı inanılmaz heyecan yaratıyor. Bunun yanında oyun içinde yol üzerinde bulunan ve üzerinden geçilerek alınan çeşitli yetenekler sayesinde aracınızın hızı iki hatta üç katına çıkıyor ve eğlenceyi doruklara taşıyor.

Yerçekimine meydan okuyun

FlashOut 2 v1.2 Android Oyunu yapısı ve geçtiği mekan itibariyle sizlerin hayal gücünü zorlayacak nitelikte. Araçlar gelecekten gelme ve yarışılan ortam, pist tamamen hayal ürünü, gelecek işi bir dizayn. Yarıştığınız ortam da da yer çekimi yok. Yani araç yolun durumuna göre ters gidebiliyor, istediği gibi takla atabiliyor. Ayrıca yarış esnasında çeşitli nedenlerle gerçekleşen titreşimler telefonunuza yansıyor ve size daha gerçekçi bir his veriyor.

FlashOut 2 v1.2 Android Oyunu APK

Araçlara entegre silahlar

Ölüm yarışı mantığıyla oynanan FlashOut 2 v1.2 Android Oyununda araçlara entegre silahlar mevcut. Bu silahlar, önünüzdeki ya da arkanızdaki rakipleri engellemenize yarıyor. Sizi geçen bir rakibinize arkadan ateş etmek suretiyle hızını kesebiliyor ve önüne geçebiliyorsunuz. Her zaman kazanma şansınız mevcut.

Konsol kalitesinde grafikler

Grafik bakımından üst düzey olan oyun telefonunuzu çok zorlayacak. Harika grafiklere sahip olan oyunun grafik bakımından çevre düzenlemesi de muhteşem. Konsol kalitesindeki bu grafikler, mobil platformda her zaman her yerde oynanabilir durumda.

FlashOut 2 v1.2 Android Oyunu APK

Geliştirilebilir gemiler

FlashOut 2 v1.2 Android Oyununda yarıştığınız araçları geliştirebiliyor ve eskisinden daha iyi ve dayanıklı hale getirebiliyorsunuz. Bu sizi daha zorlu yarışlarda daha zorlu bir rakip yapıyor.

Sosyalliği unutmayın

FlashOut 2 v1.2 Android Oyunu rekabetçi yapısını gerçek hayatta da ön plana çıkarıyor. Sosyal medya entegrasyonu sayesinde skorlarınızı, galibiyetlerinizi ve başarımlarınızı paylaşabiliyor namınızı her yerde yürütebiliyorsunuz. Bu özellik arkadaşlarınızla aranızdaki rekabeti de canlandırıyor.



Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top