0
Apple'a yakın bir internet sitesinden yapılan habere göre Apple yakın zaman içinde çok önemli bir kampanya başlatacak. Kampanya dahilinde eski iPhone'unu getirene iPhone 5S ve iPhone 5C indirimli şekilde verilecek. Kampanyanın amacı ise eldeki stokları bitirmek.

Apple için kötü bir yıl mı oldu?

Apple bu sene beklediği satışları yapamamış olacak ki, iPhone 6 tanıtımından önce böyle bir kampanyaya imza atacak. Veya satışlar iyi olabilir ama Apple'ın beklentilerini daha yüksek tutmuştur. Bu iki ihtimal gerçeğe çok yakın.

Apple iPhone 6 sonbaharda

Apple'ın her zaman olduğu gibi yeni modelini sonbahar girişinde tanıtacağı konuşuluyor. Yaz döneminde de kampanyalarla elindeki stokları eritecek olan Apple, bizleri de daha ucuz şekilde iPhone almaya teşvik ediyor. Eski modeli olanlar için bulunmaz bir fırsat.

Mail gelecek

Kampanya ile ilgili verilen en önemli detay, eski model iPhone sahiplerine kampanya ile ilgili bir mail atılacak. Mailin detaylarından kampanya ile ilgili herşeyi öğrenebileceksiniz. Kampanyanın ülkemiz için geçerli olup olmayacağı henüz dedikodular dahilinde değil. Apple'ın ülkemizde de bir mağazası bulunduğunu hatırlatalım.

iphone 6

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top