0
Blackberry'nin anlık mesajlaşma servisi olan BBM'in yakın zaman içinde IOS ve Android'den sonra Windows Phone içinde yayınlanacağı duyuruldu. Duyuru en tepeden geldi. BBM'in Windows Phone'da tam olarak ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor.

Android sıkıntılı başlamıştı

BBM'in Android için çıkışını hatırlayanların çok sıkıntı çekildiğini de hatırlayacaklarından eminiz. IOS için de durum farksızdı. Çıkışlar ertelendi ve çok önemli hatalarla karşılaşıldı. Kötü bir reklam oldu. Peki Windows Phone için durum ne olacak? Blackberry'nin BBM'in başka platformlara entegre edilmesi konusunda tecrübe kazandığını düşünüyoruz. Bu nedenle Windows Phone'da sorunsuz çıkışını gerçekleştirecektir.

BBM neler sunuyor?

BBM'in en çok konuşulan özelliklerinden biri bazı popüler anlık mesajlaşma uygulamaları gibi telefon numarası olmadan sohbet imkanı sunması. Pin kodu yardımıyla insanlarla iletişim kuruluyor. Ama günümüzde BBM'in diğerlerine göre sunduğu çok fazla bir artı yok. Peki kendi içinde Windows Phone sürümünün bir artısı olur mu? Bizce olmaz, hatta yeni olduğu için IOS ve Android sürümünden daha kötü durumda olur; ama BBM kullanıcıları üzülmesin, çok yakında kullanışlı, popüler bir uygulama haline gelecektir.

windows phone için bbm

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top