2
Geçtiğimiz günlerde Sony’nin amiral gemilerinden olan Xperia Z1’e Android 4.4.2 güncellemesi geldi. Ancak kullanıcılar hiç memnun değil. Bakalım kullanıcılar ne konuda şikayetçiler? Detayları haberimizde.

Kit Kat’e yükselen Z1’den hiç memnun olmayan kullanıcılar keşke yüklemeseydik dediler. Stabil çalışan telefon bazı sorunlar çıkartmaya başladı. Örneğin fotoğraf çekerken kamera ya hiç fotoğraf çekmeden uygulamayı durduruyor, ya da bir tane çektikten sonra donup kalıyor. Yüksek değerlere sahip olan kamerasının bu sorunu çıkartması gerçekten kullanıcıların canını sıktı. Bu sorun yeni bir güncelleme ile kısa zaman içinde düzeltilecek. Bu sorunun birçok kullanıcıda göründüğünü belirtmeliyim. Ancak tüm Z1’lerde görüldüğünü söyleyemem. Bu konuda herhangi bir yorum yapmak yanlış olur.

Sony Xperia Z1 Kamera Sorunu

Sony kısa zamanda bir güncelleme yayınlayarak söz konusu hatayı düzeltecektir. Güncellemenin gelmesi zaman almaz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. Kamera inanılmaz hatalar yapıyor; kapanıyor , donuyor, resmi kayıt etmiyor. Zil sesleri de bir yüksek bir az kafasına göre inip çıkıyor. Bazı uygulamalardan kafasına göre çıkıyor. Günde en az 1 kere aç kapa yapıyorum düzelsin diye. Bu sürüm makinayı mahvetti.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selamlar; yorumunuz için teşekkürler. Bu genel bir sorun. Herkes farkında. Yanlız değilsiniz. Bu nedenle kısa zaman içinde çözülecektir. Çok beklemeyeceğinizi düşünüyorum. Şu telefona yazık valla. Umarım ellerini çabuk tutarlar.

      Sil

 
tic
Top