0
Amazon İspanya'nın Galaxy S5 ön sipariş haberini “GalaxyS5'in Satış Fiyatı Ortaya Çıktı” başlıklı yazımızda vermiştik. Şimdi başka sitelerde de ön sipariş fiyatları görünmeye başladı. İngiliz Handtech sitesinde Galaxy S5 479 sterlin olarak ön siparişe sunulmuş. Buda günümüz kuruyla 1768 Türk Lirası yapıyor. Amazonda aynı telefon 729 euro fiyattan sunulmuştu. Burda daha apahalı şekilde karşımıza çıkmıştı.

Türkiye Galaxy S5 ön siparişleri

İki farklı fiyatın ortaya çıkmasından dolayı ülkemizdeki fiyatta da kararsız kaldık. Ülkemizde kaç para olur hala tam olarak bir fikrimiz yok. Ülkemiz de de ön sipariş alan GSM operatörleri mevcut; fakat bunlar fiyat bilgisi vermiyor sadece almak isteyenleri programa kayıt ediyorlar. Cihazlar geldiğinde önceli bu kayıt olan kişilere verip, ödemeyi alıyor ve telefonu gönderiyorlar.

Galaxy S5 Türkiye satış fiyatı

Avrupa ülkelerinde bir bir ön siparişa çıkan Galaxy S5'in ülkemizde 2000 Liradan daha ucuza satılacağını düşünmek hayal olur. Vergileri eklediğiniz zaman 2200 liraya kadar çıkar fiyat. Bazıları çok güzel hayal kurup 1900 sınırından bahsetsede Samsung'un bu şekilde bir heyecan yaratacağını sanmıyorum.

galaxy s5 önsipariş fiyatı

İlgili - Handtech

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top