0
Gameloft’un oyunu Asphalt 8 Airborne oldukça güzel bir hikayeye sahip. Oyunun parkurlarını da çok beğeneceksiniz. Yarışlardaki heyecan ve rekabet sizi oyunun içine sürükleyecek. Ayrıca oyuna konulan rampalar da çok güzel. 

Oyun Google Play’de ücretsiz olarak indirilmeye sunuldu, ancak bazı telefonlar desteklemiyor. Telefonun özellikleri muhteşem olmasına rağmen desteklemiyor. Bu Gameloft’tan kaynaklanan bir sorun. Örneğin GM Discovery 4 çekirdekli işlemciye ve 1 GB RAM’e sahip, ama bu telefon oyunu desteklemiyor. Bu nedenle GM Discovery gibi sorunu yaşayan diğer telefonlara oyunu apk olarak kurmaya karar verdik. GM Discovery başarılı bir şekilde çalıştı. Diğer cihazlarda da çalışacağını bu şekilde garantilemiş olduk. 

Oyunun kurulumunu yaparken dikkatli olmazsanız oyunu açamazsınız. Oyunu indirdikten sonra SD dosyalarını da atacağınız bazı yerler var. Şimdi size oyunu nasıl kuracağınızı ayrıntılı bir şekilde anlatacağım. 

Asphalt 8 Airborne Apk Kurulumu Anlatımı 

İlk olarak oyunu indiriyorsunuz. İnen rarı açtığınız zaman içinden çıkacak olan data dosyasını, yani com.gameloft.android.ANMP.GloftA8HM dosyasını sd kart / Android / obb klasörü içine atıyorsunuz. Bakın yanılmayın. com.gameloft.android.ANMP.GloftA8HM klasörünün içinde bulunan dosyayı değil, com.gameloft.android.ANMP.GloftA8HM klasörünü komple atıyorsunuz. Onu attığınız zaman apk dosyasını kuruyorsunuz. Apk dosyasını kurduğunuz zaman oyunu açıyorsunuz ve indirme işlemi yapıyor. Biraz indirme yaptığı zaman oyun açılacaktır. 

asphalt 8 airborne apk indir

Bu şekilde oyunu kurduktan sonra rahat rahat oynayabilirsiniz. Asphalt 8 Airborne Apk indirmek için tıklayın.Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top