0
Nokia'nın son zamanlarda ki reklam politikalarını incelediğimiz zaman, Apple ve ürünlerini hedef aldığını görüyoruz. Bununla birlikte sosyla medya üzerinden de aktif olarak Apple'ı alaya alma eğilimi gösteren Nokia, yayınladığı bu yeni reklam filmiyle iPad'i hedef aldı. Bakın reklam filminde neye vurgu yapılıyor.

nokia reklam filmi Lumia 2520 reklam filmi

Reklam filminde köpeğiyle parka gezmeye çıkan biri iPad'ini yanına alıyor. Parkta bir çok insan iPad'iyle dolaşıyor; fakat kimse güneşin altında ekranı göremiyor. Bildiğiniz gibi bazı ekranlar güneş ışığını ve diğer ışıkları ekrandan geri yansıttığı için, ekran parlaklığı yeterli olmadığı için kullanmak zor oluyor, rahatsız ediyor. Bu nedenle reklamdaki karakterler, iPadlerini kullanmak için gölgelere gidiyor. Cici köpek güneşte oynamak istediğinden kendisine iPad kullanmayan birini buluyor.

Harika görüntü kalitesi

İpad'e rakip olarak gösterilen Nokia cihazı ise Lumia 2520. Harika ekran parlaklığı ve görüntü kalitesiyle çok ışıklı ortamda bile rahatça kullanabileceğinize vurgu yapılan cihazın bu reklamı elbette çok ilgi çekiyor.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top