0
Samsung'un devi Galaxy Mega 6.3 yakın zaman içinde Android 4.3 güncellemesini alacak. Söylentilere göre güncelleme Amerila operatörlerine gönderildi ve test aşaması başladı. Ocak ayı içerisinde Galaxy mega 6.3'ün güncellemeyi alması bekleniyor. O zamana kadar denenecek olan Android 4.3 güncellemesi bölge bölge dağıtılmaya başlanacak.

Galaxy mega 6.3 güncel kalacak

Bu güncelleme ile birlikte Galaxy Mega 6.3'ü güncel tutmayı hedefleyen Samsung, telefonun diğerleri gibi yazılımsal özelliklere sahip olmasını istiyor. Galaxy S4, Galaxy Note 3 gibi modellerle aynı yazılımsal özelliklere sahip olacak telefon aynı zamanda Galaxy Gear entegrasyonu da kazanacak.

Galaxy Gear atağı

Bir Samsung akıllı telefonuna sahip değilseniz bile takip ettiğiniz haberlerden, Galaxy Gear çıktı çıkalı, Samsung'un ne kadar çok ve hızlı güncellemeler yaptığını anlayabilirsiniz. Galaxy Gear'ın Android 4.3 sürümü ile uyumlu olması, Samsung'un bir çok telefonuna bu sürümü getirmesine neden oldu. Paylaştığımız haberlerden biri de Galaxy Gear satışlarının çok kötü olduğu yönündeydi. Samsung, çok fazla modelle bu cihazı eşleyerek satışları arttırmaya çalışıyor.

galaxy mega 6.3 android 4.3 güncellemesi

Hızlı güncellemeler sorun getiriyor

Samsung ile ilgili çıkana haberlerin çoğuda Android güncellemelerinde yaşanan sorunlarla ilgili. Galaxy S3 ve Galaxy S4 gibi telefonlarda Android 4.3 güncellemesinin tam bir fiyasko olması, Samsung'un çok fazla eleştirilmesine neden oldu. Yaşanan sorunlar Samsung'un neden bu kadar hızlı güncelleme yaptığını akıllara getirdi. Elbette sebebi, müşteri memnuniyeti değil, Galaxy Gear...

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top