0
Konsol sevdalılarına yön verecek bir haberimiz var. Forbes Yazarı Patrick Moorhead Xbox One'ı satın aldı ve hiç beğenmedi. Eleştirel bir yazı yazan Patrick, Xbox One'ın ne kadar büyük olduğuna sıkça değindi. En büyük sorunlardan birinin boyutu olduğuna değinen Patrick, daha önceki oyun deneyimini Xbox One ile yaşayamadığını ekledi.

Xbox One çok büyük

Patrick'in dikkat çektiği en önemli husus Xbox One'ın çok büyük oluşu. Boyutu konusunda bir çok kesim ve oyuncu tarafından eleştirilen Xbox One, birde adaptöre sahip. Bunu hatırlattık çünkü büyük boyutuna rağmen adaptörü içine sığdıramamışlar. Patrick, özellikle bu konudan da yakınıyor.

“Xbox One almayın”

Duruma oldukça sinirlenmiş olan Forbes yazarı Patrick'in oyunculara tavsiyeleri Xbox One almayın şeklinde oldu. Xbox One'ın diğer sorunlarına da değinen yazar, güncellemelerle sorunların derhal giderilmesi gerektiği konusunda görüş bildirdi. Elbette boyut ile ilgili şimdilik yapacak Bir şey yok. Belki ileriki zamanlarda farklı bir versiyon çıkabilir.

xbox one almayın uyarısı

PS4 daha iyi

Patrick'in eleştirdiği en önemli konulardan biri, boyu olunca elbette Xbox One'ın en önemli rakibi PS4 ön plana çıktı. Kendisi Xbox One'dan daha narin bir yapıya sahip. Patrick, buna değinerek, PS4'ün daha küçük olmasının yanında adaptörünün de kutusunun içinde yer alması çok büyük bir artı. Olduğunu söyledi. Ayrıca Patrick, örneklerini geliştirerek Apple TV'nin küçüklüğünden de bahsetti. Genel olarak Forbes yazarı, günümüz cihazlarının görüntü açısından bu kadar kaba olmaması konusunun önemine değindi.

Bu bir reklam mı?

Günümüzde şirketlerin birbirleriyle nasıl uğraştıklarını ve birbirlerine karşı nasıl üstünlük elde etmeye çalıştıklarını görüyoruz. Twitter'dan laf sokmalara kadar giden bu durum bize maalesef herşeyi düşündürüyor. Kimbilir Forbes yazarı Patrick Moorhead'in Xbox One almayın şeklinde önerisi bir Sony reklamıdır. Sonuçta Forbes gibi bir dergide yazarlık yapan bu kişinin yzdığı Xbox One karşıtı yazı, Sony için önemli bir reklam aracı olabilir.

İlgili - Bgr

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top