0
Samsung'un eski modellerinde olduğu gibi heyecan yaratması beklenen Galaxy S5 modeli hakkında detaylar gelmeye başladı. ETNews gibi güvenilir kaynaklardan elde edilen bilgiye göre Galaxy S5 iki versiyonu ile tanıtılacak. Bunlarda ilki gelişmiş bir versiyon olarak karşımıza çıkacak. İkinci versiyon, Galaxy S sersinin devamı niteliğinde aynı fiziksel özelliklere sahip olarak tanıtılacak. Üretimin Ocak 2014'te başlayacağı konuşuluyor.

Galaxy S5 Premium versiyon

Galaxy S5 modelinin Premium versiyonu dedikodulara konu oldu ve kendisinin gelişmiş bir model olacağı en çok konuşulan haberler arasında. Bu modelde son zamanlarda görmeye alıştığımız esnek ekran ve alüminyum kasa bizlere sunulacak. Kasa ve diğer fiziksel özellikler olarak gayet dayanıklı olacak model için daha yüksek bir ücret düşünülüyor.

Galaxy S5 normal versiyon

Galaxy S5'in tanıtılacak ikinci modelinde ise halia hazırda var olan modeller gibi plastik kasa ve normal bir ekranla sunulması bekleniyor. Bu bakımdan Galaxy S5'in ikinci versiyonu Galaxy S serisinin normal bir devam üyesi şeklinde karşımıza çıkacak. Fiyat konusunda elbette Premium versiyona göre daha düşük bir ücret politikası izlenecek.

galaxy s5 yakında üretime başlıyor

Galaxy S5 özellikleri

  • Ekran: 5”
  • İşlemci: 64- bit Exynos işlemci
  • Kamera: 16 megapiksel, 4K video kaydı
  • İşletim sistemi: Android 4.4 KitKat
  • Ram: 3Gb
  • Batarya: 4000mAh
Listede verilen özelliklerin şu an Galaxy S5 için en çok konuşulan özellikler olması yönüyle dikkat çekiyor. Resmi açıklamanın önümüzdeki senenin ilk aylarında yapılması planlanıyor. Yine telefon önümüzdeki senenin yaz aylarında poiyasaya sürülecek.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top