0
Sadece konsol platformu için piyasaya sürülen ve buna rağmen ilk günden bütün rekorları altüst etmeyi başaran, 3 hafta içinde bir çok kategoride Guiness Rekorlar Kitabı'na girmeyi başaran GTA V'in PC versiyonu çıkış tarihi konusunda bazı dedikodular gelmeye devam ediyor.

GTA V PC versiyonu ne zaman çıkıyor?

İlk etapta mutlaka belirtmemiz gerekiyor ki oyunun PC versiyonunun geleceği garanti değil; ama PC oyuncularının en büyük dileklerinden biri. Bu nedenle GTA 5 PC versiyonu oyun dünyasında çok konuşuluyor. O kadar çok konuşuluyor ki Intel oyunun PC versiyonunun çıkmayacağı hakkında açıklama bile yapıyor. Intel'den yapılan açıklamada oyun sadece konsol platformunda kalsın diye çok para yatırıldığı söyleniyor. Eurogamer sitesine göre PC için GTA V 2014'ün ilk 3 ayı içerisinde çıkabilir.

gta v pc versiyonu çıkış tarihi

GTA V PC versiyonu ile ilgili Rockstar açıklamaları

Konuyla ilgili oyunun yapımcılarından gelen açıklamalar ise konuyu geçiştirmeye yönelik oluyor. GTA V PC versiyonu çıkacak veya çıkmayacak şeklinde herhangi bir açıklama yapmayan geliştiriciler, şuan için farklı konulara odaklandıklarını açıklıyor. Eğer Rockstar Games geçmiş GTA oyunlarında izlediği politikayı izlerse mutlaka PC versiyonu gelecektir. İçiniz rahat olsun.

PC oyunları

Bir çok kişi tarafından PC oyunları çöp niteliğinde. Donanımınız ne kadar iyi olursa olsun konsolun keyfinin başka olduğunu düşünen çok fazla insan var. zatn bu kaliteden yola çıkarak, fiyat değerlendirmesi yaptığımızda konsol oyunlarının daha pahalı olduğunu söyleyebiliriz. Yine de son zamanlarda özellikle Steam'in PC oyunları için gerçekleştirdiği yenilikler ve geliştirdiği donanımlar, sektörün önünü açacak gibi.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top