1
Facebook şifrenizi arada bir değiştirmek sizin yararınıza olur. Bu sayede internet korsanlarına, hackerlara ve bu tür yanlış işlerle uğraşanlara fırsat vermemiş olursunuz. Bazı insanlar bu tür işleri çok iyi yapıyor. Facebook’unuza bir gün ulaşmaya çalışırken yanlış şifre hatası verebiliyor. Çünkü şifreniz değiştirilmiş. Yani Facebook hesabınız çalınmış. Buna fırsat vermemek için elinizden geleni yapın.


Peki, en basit şekilde Facebook şifrenizi nasıl değiştirirsiniz? 

  • Facebook hesabınıza giriş yapın ve sağ üst köşedeki dişli çarktan “hesap ayarları” bölümüne giriş yapın. 
  • Buraya giriş yaptığınız zaman zaten başka bir sekmeye geçiş yapmanıza gerek yok. Sol köşede sıralı olan sekmelerden genel sekmesi seçili olacak. 
  • Görselde de size gösterdim. Şifre yazan yerin sonunda düzenle butonu bulunuyor. Ona tıklayacaksınız ve şifrenizi değiştireceksiniz. 
Facebook’un en basit şifre değiştirme şekli budur. Dolaylı yollardan birkaç yöntem daha vardır, ancak en basit yöntem bu olduğu için diğerlerini kullanmaya bile gerek yoktur. 

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. If you're applying for a job, be aware that these impromptu interviews might happen, so from the moment you walk in the door make sure that your attitude is in
    check. Otherwise, take a look at what is happening in your area by looking for recruitment agencies which specialize
    in finding work for over 40s. In fact these skill sets are
    not much different than that of an entrepreneur's.

    Visit my blog post; how to find a job

    YanıtlaSil

 
tic
Top