0
Video indirme işinde çözüm arayanların mutlaka kullanması gereken bir program. Tamamen video indirmeye
odaklanmış, basit ve kullanıcı dostu Vdownloader, videolarla iligli size bir çok özellik sunuyor.

Ücretsiz kullanım

İlk bahsedilmesi gereken özelliklerden biri ücretsiz kullanılabilir olması. Video indirmek için ücretli çözümlerden faydalanmanıza gerek yok. Free Youtube Downloader gibi sadece Youtubela sınırlı kalmayan bu ücretsiz program, bir çok video sitesinden dosya indirebilir.

Türkçe dil desteği

Bir çok alternatifi gibi kendisininde Türkçe dil desteği mevcut. Bu özellik sayesinde ülkemizde kullanım rakamlarının çok yüksek olduğu kesin. Özellikle ev kullanıcıları bu gibi karmaşık bir yapıya sahip olabileceğini düşündüğü programlarda Türkçe dil desteğini mutlaka arıyorlar.

Format dönüştürme

Bir çok video sitesinden video indirme imkanına sahip Vdownloader, ayrıca format dönüştürme özelliğide sunuyor. İndirdiğiniz videonun çıktısını istediğiniz formatta almanız mümkün. Avi gibi sıkışmamış videoları mkv, flv, mp4 gibi küçük dosyalar halinde çıkarmanız mümkün. AVI, MKV, MP4, MPG, 3GP, VCD, SVCD, DVD, FLV, MP3

Flv oynatıcı ve tarayıcı

Vdownloader'ın içerisinde flv formatındaki videoları oynatmanız için bir uygulama bulunuyor.aslında bu flash desteğinin içindeki tarayıcıdan geldiğini düşünebilirsiniz. Vdownloader kendi tarayıcısına sahip. Bir video sitesinden indirme yaparken aynı anda internette gezinme imkanınız mevcut.

Proxy ile sınırları kaldırıyor

Proxy özelliği sayesinde her türlü videoya erişme imkanına sahip olacaksınız. Hemen bir örnekle açıklayalım. Youtube bir çok videoda bölgesel kilit uyglayabiliyor. Ya da videoyu upload eden kişi o videonun bazı yerlerde izlenmemesi için basit bir ayar yapabiliyor. Vdownloader sayesinde bu videolara bile erişebileceksiniz.

Vdownloader hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için http://vdownloader.com/tr/

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top