1
Microsoft tablet pazarına girdi gireli yüzü gülmedi. İstediği satışları yapamayan Microsoft her yolu denedi. Hatta en son piyasadaki Surface tabletlerin fiyatını düşürdü. İliyorsunuz ki Microsoft’un piyasada 2 tableti var. Biri Surface, diğeri de Surface Pro. Bu iki tabletin de fiyatını düşüren Microsoft yine de aradığını bulamadı! 

Her yolu deneyen Microsoft şimdi de yeni bir tablet çıkartıyor. Adı Microsoft Surface 2. Bu tabletin özellikleri çok iyi olacak. Görüntüden tutun da sese ve diğer donanımlara kadar. Nvidia ile anlaşmalar yapan Microsoft görüntüye önem verdiğini ve yeni tabletinde iyi görüntüler yakalamayı hedeflediğini buradan belli ediyor. Bir diğer vereceğimiz İnvidia haberi de İnvidia CEO’sundan gelen açıklama oldu: “Bugünlerde ikinci jenerasyon Surface üzerinde çalışıyoruz. Üzerinde yoğun çalışmalar yaptığımız ürünün büyük bir başarıya imza atmasını bekliyoruz. 

Microsoft konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. Ancak çalışmalar ilerledikçe bir açıklama elbette göreceğiz. Bizleri takip etmeye devam edin.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. eskileri daha satamadılar yeni ürünü ne yapacak mu microsoft. diğr surfacelerde stok eritmek için 100 ile 150 dolar indirime gidildi bir kaç gün önce ama hala pahalı bu kafayla zor satarlar. 800 - 900 dolara insanlar ipad alırım diyor. microsoft bu ortamda surface satmaya çalışıyor. o fiyata zor satarsın.

    YanıtlaSil

 
tic
Top