0
Apple’ın meşhur ucuz telefonu İPhone 5C’nin fiyatı belli oldu. Acaba sandığınız ve tahmin ettiğiniz gibi ucuz bir telefon mu, yoksa Apple bu işi sadece sözde mi bırakmış? 


Bütçe dostu olacağı söylenen İPhone 5C 490 dolarlık bir fiyatla satışa sunulacak. Yani bu telefon İPhone 5’te 150 dolar daha ucuz. Apple’ın yetkilileri kalitelerinden taviz vermeyeceklerinin üzerinde özellikle durmuşlardı. Demek ki bu nedenle fiyatta sadece 150 dolarlık bir oynama oldu. Buradan yola çıkarsak Apple’ın sadece sözde ucuzluk yaptığı ortaya çıkmış oluyor. Bir nevi reklam yapmak için bu slogana başvurmuş olmalı. Zira 150 dolar pek büyük bir fark değil. Kasanın plastik değil de daha sert olmasını, metal olmasını tercih ederdik. 150 dolar fazla verir, metal kasa bir İPhone alırdık. 

Apple bu defa da İPhone bekleyenleri hayal kırıklığına uğrattı. Bizim düşüncemizi sorarsanız, eğer sizde bir Apple hastalığı yoksa o zaman Android işletim sistemli muhteşem ceplerden alın. Onlar hem fiyat açısından daha insaflı, hem de İPhone 5’ten bile daha üstün özellikte olanları var. 

 Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top