11
Facebook sayfanızda anket yayınlamak biraz karışık. Bu nedenle size resimli olarak nasıl anket oluşturacağınızı anlatmaya karar verdik. 

Facebook’ta nasıl anket oluşturulur? 

İlk olarak Facebook sayfanıza gidiyorsunuz. Ancak sağ üst köşedeki dişli çarkı kullanarak gidiyorsunuz. Başka türlü bir yerden ulaşırsanız olmaz. Sağ üst köşedeki çarka tıklayıp hangi sayfada anket yapma isterseniz ona giriyorsunuz. 


Bundan sonra girdiğiniz sayfa açılacak. Ancak yetmez. Şimdi de dişli çarkın yanındaki ana sayfaya tıklayacaksınız. Ona tıkladığınız zaman sayfanızın ana sayfası açılacak. Sizin Facebook adresinizin ana sayfası açılmayacak. 


Facebook sayfanızın ana sayfası açıldıktan sonra gönderi paylaşma yerinde “soru sor” yazıyor. Oradan soru soracaksınız. Anketle ilgili tüm ayrıntılara oradan ulaşabilirsiniz.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. bende soru sor seçeneği çıkmıyor ne yapmam lazım.

    YanıtlaSil
  2. Elif 2.resme dikkat et. çark var ya sağ üst köşede oradan sayfanı seçtiğin zaman ve sayfa açıldığı zaman dişli çarkın hemen yanındaki ana sayfa butonuna tıklamalısın. Sonra adminlik yaptığın sayfanın ana sayfa bölümü açılır. sonra gönderi paylaşma yerinde mutlaka görürsün. Yine de yapamazsan tekrar buradan iletişime geçbilirsin. Yardımcı olurum

    YanıtlaSil
  3. malesef bu anketikaldırdılar sanırımçıkmıyor

    YanıtlaSil
  4. bu özellik hala devam ediyor.

    YanıtlaSil
  5. nerde devam ediyor yalanını yesinler kaldırmışlar işte ya

    YanıtlaSil
  6. Saygıyla size cevap veriyorum https://www.facebook.com/help/www/182071178590498

    YanıtlaSil
  7. bnde de cilmiyor

    YanıtlaSil
  8. bendede olmuyor

    YanıtlaSil
  9. Kısa zaman önce sanırım özelliği kaldırmışlar

    YanıtlaSil
  10. Facebook'ta sürekli güncelleme oluyor. Bu nedenle bazı özellikler devre dışı kalıyor yenileri ekleniyor. Genel güncelleme zamanı bitsin o zaman kontrol edelim. Facebook'un bilgi merkezinde soru sorma ile ilgili detaylar hala duruyor. Onlar ordan kalktığı zaman bu özelliğin kaldırıldığını anlarız. Şu an için özellike aktif durumda değil. Yakında aktif olabilir.

    YanıtlaSil
  11. Bir güncelleme ile sayfalarda soru sorma özelliği kaldırıldı; ama gruplarda devam ediyor. Bilgilerinize...

    YanıtlaSil

 
tic
Top