0
Microsoft kısa zaman önce Windows 8.1’in ön izleme sürümünü yayınladı. Windows 8 kullananlara ve diğerlerine kullanmaları için bir fırsat tanıdı. Ancak internetten araştırdığıma göre Windows 8.1’i yükleyemeyenler, nasıl yükleyeceğini bilmeyenlerin var olduğunu gördüm. Yükleyemeyenlere yardım amaçlı bir makale yazmak istedim. 

Windows 8.1 nasıl yüklenir? Windows 8.1 güncellemesi nasıl yüklenir? 

Windows 8.1’in ön izleme sürümünü yüklemek için ilk olarak bu bağlantıya tıklayın. Gelen sayfada “güncellemeyi edinin” butonuna tıklayacaksınız. Size oradan yaklaşık 15 MB boyutunda bir dosya indirtecek. O dosyayı indirdikten sonra kurup çalıştıracaksınız. O dosya güncelleme edinmenizi sağlayacak indirmeleri yapar. 

Windows 8.1 Ön İzleme Sürümü Nasıl Yüklenir?

O dosyayı kurup çalıştırdıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmanızı isteyecektir. Bilgisayarınızı yeniden başlattığınız zaman güncellemelerin etkin olacağını sizlere söyleyecektir. Bilgisayarın yeniden başlattığınız zaman metro ara yüzü karşınıza çıkacak ve Windows 8.1 Prewiev indirmenizi söyleyecek. Onu indirmek biraz zaman alabilir. Yaklaşık 2.5 GB’lık bir dosya indirecek. Ondan sonra tam olarak Windows 8.1’i edinmiş olacaksınız. 

Windows 8.1 Ön İzleme Sürümü Nasıl Yüklenir?

Windows 8.1’i yüklemek bu kadar kolay. Biraz zaman alsa da Windows 8.1 kesinlikle kullanılmaya değer bir işletim sistemi. Güncelleme oldukça hoş özelliklerden oluşuyor. Güncellemenin hangi özellikleri getirdiğini görmek için bu bağlantıdaki haberimizi okuyabilirsiniz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top