1
Son yapılan güncellemelerle birlikte eski görünümünden eser kalmayan Google Plus'a daha bir sürü yenilik gelecek. Uzun zamandan beri merakla beklenen bu senenin Geliştirci Konferansında Google ile ilgili çok önemli değişiklikler gün yüzünde çıkıyor ve güncelleştirmeler uygulanmaya başlandı. Google Plus kullananlar artık hesabınızı tanıyamayacaksınız. Yapılan açıklamalarda Google +'ya tam 41 yeni özellik ekleneceği söyleniyor.


Google Plus Blog'undan da yapılan açıklamalar Google +'da çok önemli değişiklikler olacağının habercisi. Zaten Birkaç tanesini hali hazırda Google Plus hesabında görmüşsünüzdür. İlk bahsedilmesi gerekenlerden biri de zaten haber akışındaki büyük değişiklik. Google haber akışını daha modern hale getirmek için ve mobil ortama daha iyi uyarlamak için “Google + Haber Akışı” özelliğini geliştimiş. Önceden tek sütun şeklinde olan tasarım şimdilerde ekranınızın durumuna göre 2 ya da 3 olarak karşınıza çıkıyor. Büyük monitörlerde, full HD ekranlarda daha çok sütunu yan yana görebileceksiniz ve bu durum anlık olarak değişiyor.


Hangouts kısmındada önemli değişikliklerin olduğu Google Plus'ta fotoğraflar ile ilgili yapılan güncellemelere değinmekte fayda var. Google Plus'ta bu güncellemelerle birlikte “Sekmeler” etkin şekilde kullanılmaya başlanmış. Örneğin fotoğraflarınızı belirlenen kriterlerde görüntülemek için sekmeleri kullanabiliyorsunuz. Öne çıkanlar, fotoğraflar ve albümler gibi... Fotoğraflar konusunda otomatik yedekleme ön plana çıkartılmış ve fotoraf makineleri, tablet ve telefonlarla daha çok entegre hale getirilmiş. Fotğraflarda özellikle “Vurgulannan Fotoğraflar” ilgimiz çekti. Daha hızlı şekilde fotoğraflara göz atmak için “Faveori Fotoğrafları” görüntüleyebiliyorsunuz.


İlgili -  Google+ Blog

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top