8
GTA oyunlarının vaz geçilmezi olan hileler Rockstar Games’in son oyunu olan GTA 4’te de var. GTA 4’te nasıl yaparsınız? 
Diğer GTA’larda oyun içindeyken yazıyordunuz ve hile aktif hale geliyordu. Ancak bunda öyle değil. GTA 4’te birtakım yerleri açmanız ve oraya yazmanız gerekiyor. Karakterimiz Niko’nun bir cep telefonu kullandığı dikkatinizi çekmiştir. O telefon her şeyin sırrı. O telefonu ilk olarak kullanılır duruma getiriyorsunuz. Yani eline alması gerekiyor. Onu da yön tuşlarından yukarı tuşu ile yapıyorsunuz. Bir defa yukarı tuşuna bastığınız zaman menüye giriyor. Ancak şifre yazamıyoruz. İkinci defa bastığımız zaman sayıları yazabileceğimiz menüye giriyor. Bildiğimiz gibi GTA 4’ün hileleri sayılardır. Harflerle hile yazmıyorsunuz. Bu daha kolay olmuş. Karışık harfleri okuyup akılda tutmak daha zordu. 

Hileleri... bu bağlantıdan temin edebilirsiniz. Tüm hileler bu bağlantıda mevcuttur. Siz Niko’nun telefonundan hile numaralarını yazıp hileleri kaydedeceksiniz. Bunu da hile kodlarını girip arama tuşuna basarak yapabilirsiniz. Arama tuşuna bastığınız zaman arayacak ve meşgule düşecek. O zaman hile kaydolmuş olacak. Kullanmak için de Niko’nun telefonunun menüsünün en son klasöründe hileler kayıtlıdır. Üzerine gelip enter tuşuna basmanız yeterlidir. 

İşte GTA 4’te Hile Yapmak bu kadar kolay.

http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

  1. sayı yazılmıyo

    YanıtlaSil
  2. Klavyenin üst yön tuşuna tıklayın, ortaya telefon çıkar. Adam telefonu aldığında bir daha üst yön tuşuna basın. Sonra hile numaralarını yazın. Son olarak ENTER'a basın. Telefon arama yapar. Bu şekilde yapabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  3. Ilker Sakallı25 Temmuz 2013 11:58

    ben yazıyorum calling diye bir yazı çıkıyor telefonda. ama hile olmuyor. bi yardımcı olurmusunuz?

    YanıtlaSil
  4. Sayıları doğru yazdığında emin ol. Doğru yazıp enter tuşuna bastığın zaman arama yapmaya başlar. telefon meşgul çalar ve kapanır. işte o zaman hile olmuş olur.

    YanıtlaSil
  5. sayı kısımı gelmiyo belki milyon defa üst yön tuşuna basıyom sayı kısmı gelmiyo

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. iki defa yön tuşlarından yukarıya bastığın zaman gelmesi gerekir.

      Sil
  6. yaw bak ileri tuşuna basıom 2 tane bölüm gelio multiplayer ve video editor bidaha ileri tuşuna bastımda açılmıo alttaki bölüme gidio napcam

    YanıtlaSil

 
tic
Top