0
Facebook yeni bir özelliğini etkinleştirmek için geri sayıma başladı. Facebook’un bu yeni özelliği son derece dikkat çeken bir özellik oldu. Bu özelliğin kullanıma açılmasından sonra Facebook aktif kullanıcı sayısını katlayacak. 
Facebook’un yeni özelliği telefon görüşmesi yapabilmenin mümkün olması. Facebook bu özelliği ile insanların iletişimlerine katkıda bulunmayı planlıyor. Tabi kendi de aktif kullanıcı sayısını arttırmak istiyor. Böylece daha çok kazanca sahip olabilecek. Facebook üzerinden telefon görüşmesi yapma devri başlayınca Facebook’u daha etkin kullanmaya başlayacağız. Ne de olsa artık cep telefonlarına taktığımız operatörler son derece pahalı olmaya başladı. Ancak Facebook bu özelliği bedava sunuyorsa operatörlerin kullanımı da önemli ölçüde azalacaktır. 

Facebook üzerinden telefon görüşmesi yapmak için telefonunuzun 3G ya da Wİ-Fİ ile internete bağlanması gerekiyor. Wİ-Fİ ile daha kaliteli görüşmeler yapılabileceğinin altı çiziliyor. Ancak 3G Wİ-Fİ’dan daha kalitesiz olacak. Çünkü Wİ-Fİ’nin internet hızı daima operatörlerin 3G’sinden daha hızlı olmuştur. 

Bu özellik şu an Kanada’da deneniyor, ancak zamanla tüm dünyaya yayılacaktır.

http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

 
tic
Top