0
Son günlerde moda olan İPhone 5 cihazlar herkes tarafından satın alınmak isteniyor. İnsanlar bir yol bulup İPhone 5 satın almak istiyorlar. Yani dışarıdan gelebilecek herhangi bir dolandırıcılık tehlikesine karşı kendilerini savunacak bilinçte değiller. Hepsi böyle olmasa da bu bilinçte insanlar çok. 
Olayı anlatayım. Yurt dışından İPhone 5’i toplu bir şekilde aldıklarını söyleyen bir grup dolandırıcı insanlara ucuz İPhone 5 satmaya çalışıyorlar. Cihazın fiyatını duyan insanlar kaçırmamak için birer ikişer sipariş veriyorlar. Kapılarına kadar sipariş ettikleri cihaz geliyor. Paralarını sipariş ederken yatırıyorlar tabi. Kapılarına cihaz geldiği zaman hemen açıp telefonu heyecanla kullanmak istiyorlar. Telefonu kullanmaya başlayan dolandırıldığından habersiz insanlar dolandırıldıklarını çok geçmeden anlıyorlar. Çünkü telefonda çok fazla arıza var. Örneğin Wİ-Fİ çalışmıyor. Garantisi yok, rehbere girilmiyor. Bu tip sorunlar şu an bizim haberini aldıklarımız. 

Cihazın fiyatıyla ilgili herhangi bir şey söylemedik. Ondan da bahsedelim. Dolandırıcıların sizlere sunduğu fiyatlar 350 – 400 TL arasında. Bu fiyatlar İPhone 5 cihazını düşünürsek sakız parası. Bu ucuzluğu gören insanlar kendilerini İPhone 5 almaktan alıkoyamıyorlar. Eğer gerçekten İPhone 5 satın alsalar bir söz söylemeye hakkımız yok. Ancak aldıkları cihazda kulaklık girişi bile yok. Düşünün. 

Siz siz olun bu şekilde bir fiyatı sizlere sunanlara sakın ola kanmayın!

http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

 
tic
Top