0
Apple son sürümünde yaşanan sorunların ardı arkası kesilmezken IPhone 5 alanlar bin pişman olmaya devam ediyor. Apple bu işe bir çözüm getirmeyi düşündü ve güncelleme getirmeye karar verdi. 6.0.1 adıyla test süresi başlatılmış olan güncelleme en kısa zamanda bizim olacak. 
Kullanıcıların şikayet ettiği noktalar burada düzelecek. Yeni güncelleme ile IPhone 5’te sorun yaşayanlar artık yaşamayacak. Yani temennilerimiz bu yönde. Ama Apple bu konuyu ne kadar ciddiye alıp düzgün bir güncelleme yapmıştır bilemiyoruz. 

Asıl merak edilense Apple’ın yeni güncelleme ile haritaları düzeltip düzeltemeyeceği. Herkes asıl haritalar özelliğinin düzeltilmesini bekliyor. Ancak şirketten çıkan dumanlardan anlaşılan kadarıyla haritalar özelliği bu güncellemede aynı. Belki ileriki güncelleme sürümlerinde haritalar özelliği düzeltilebilir. 
Bu güncelleme tabletlere de indirilebilecek. Ama güncellemeyi yüklemeden önce cihazınızın yedeğini almayı unutmayın. Sorun yaşanmaz diye bir şey yok. Bir anda bütün verilerinizi kaybedebilirsiniz.

http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

 
tic
Top