3
Microsoft durmadan çalışmaya devam ediyor. Şimdi de bulut işletim sistemi Windows Server 2012’yi kullanıma sundu. Microsoft ilk olarak ABD’de tanıtıldıktan sonra Türkiye’nin düzenlediği bir zirvede İstanbul’da tanıttı. Microsoft bulut servislerine 15 yıldır büyük yatırımlar yapmakta idi. En sonunda yaptığı yatırımların sonuçlarını teknoloji severlere göstermeye başladı. Microsoft, Windows Server 2012’yi 200’ün üstünde bulut hizmeti sunan sunuculardan güç alarak yaptı. 

Microsoft’un Türkiye Genel Müdürü Tamer Özmen: “Microsoft Türkiye olarak kurumlarımızın hem Türkiye hem de dünya çapında rekabet güçlerini artıracak yeni ürün ve hizmetleri tüm dünya ile aynı anda sunabilmek için çalışıyoruz. Bugün burada tanıtımını yaptığımız Windows Server 2012 bunun en güzel örneklerinden biri. ABD’de gerçekleştirilen global lansmanın hemen ertesi gününde Windows Server 2012’yi Türkiye’ye getirebildiğimiz için çok mutluyuz. Bu etkinlik dünyada sadece 10 ülkede gerçekleştiriliyor. Kurumlarımızın karlılık ve verimliliğini artıracak yenilikleri Türkiye’ye taşımaya devam ederek iş ortaklarımızla birlikte verdiğimiz danışmanlık ve destek hizmetleriyle her zaman onların yanında olacağız. Bu önemli lansmanımızda bizleri yalnız bırakmayan iş ortaklarımız HP, IBM ve Netapp’e bu vesileyle bir kez daha teşekkür etmek isterim” dedi. 
Microsoft’un yeni işletim sistemi Windows Server 2012 sınırsız depolama, ağ oluşturma , sanallaştırma yeteneklerini geliştirdi. Daha birçok ilginç hizmetten faydalanabileceğiniz Windows Server 2012 en iyi işletim sistemi olacak gibi.

http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

  1. bulut işletim sistemi burada yazılanlara göre süper olacak. Sınırsız depolama alanı diyo ya.

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Kesinlikle öyle olacak. Belkide harddiskleri unutturacak

    YanıtlaSil

 
tic
Top