0
Facebook hisselerini halka açmanın iyi bir kâr kapısı sanıyordu; ancak yanılmış. Çünkü Facebook şu sıralar çok darda. Facebook’un bu zamana kadar ki en yakın dostları bile onu yalnız bırakmaya başladı. 

Facebook’un değeri dün tarihinin en düşük hisse değerlerine kadar düştü. İlk defa bu kadar değeri düşen Facebook, yavaş yavaş çıkmaza mı sürükleniyor? Facebook’un bundan önce hep yanında olan Fidelity Investments bile bundan 3 ay önce 20 milyon dolarlık hisseleri elinden çıkarmış. Halka 38 dolardan arz edilen hisseler, geri satımlarında 25-33 dolar arasında bir fiyatla satılabiliyor. Sadece Fidelity Investments değil, daha bir çok hisse sahibi şirket de Facebook hisselerini ellerinden çıkarmayı planlıyor. 
Facebook şu an gerçekten çok sıkıntıda. Yanındaki dostlarını kaybetmeye başlayan Facebook’un nasıl ayakta kalacağı merak konusu. 

Facebook’un yanında zarar eden bir diğer şirket Zynga. Zygna yöneticileri de yasak olmasına rağmen bir kısım hisseyi ellerinden çıkartmışlar. Zynga yöneticilerinin bunun adalete hesap vereceği de söyleniyor. 

Böyle giderse Facebook ve Zynga internet aleminden silinecek.

Yorum Gönder

 
tic
Top