0
Türkiye’nin en yaygın operatörü Turkcell’den kullanıcılarına dev hizmet geldi. Çok işimize yarayacak olan bu hizmet ihtiyacımıza tam anlamıyla karşılık veriyor. 

Müzikle arası iyi olan Turkcell kullanıcıları, bu haberim sizin için. Müzik dinlemek günümüzde en çok internetten görülen işlerden biri. Kimse artık radyo dinlemiyor. Dinleyen varsa da sayıları oldukça az. Ya da teyp. Müzik dinlemeye yarayan aletleri çoğaltabiliriz. MP3 playerlar ile de müzik dinliyoruz. Ancak MP3’ün kaynağına bakmak lazım. Nereden indiriyorsunuz. En önemlisi de yasal mı? YouTube’ta MP3 indirmeye artık izin vermiyor. Peki bu kaynak nereden gelecek. O zaman orijinal CD alacağız. Bu işin başka yolu yok. Evet yoktu. Ancak artık var. Turkcell bu ihtiyacımıza karşılık veriyor. Sadece indirmek için değil, dinlemek için de kullanabilirsiniz. 
Nasıl yapacağınızı anlatayım. http://turkcellmuzik.com adresine tıklıyorsunuz. Ayrıyeten Turkcell kullanıcısı olmadan dinleme imkanınız da var. Turkcell kullanıcılarına şöyle ayrıcalıklar var. Numarası ile şifre alarak siteye giriş yaparsa, dinlediğiniz MP3’lerin bir listesini oluşturabiliyorsunuz. Ucuz yoldan MP3 indirmek de mümkün. Ücretlendirmeyi siteden okuyabilirsiniz. Hem yasal, hem de ucuz MP3. Bu zamanda bunu bulmak zor. 

Turkcell’in bu hizmeti gerçekten çok güzel. Tıpkı Fizy gibi. Fizy’i bilmeyen yoktur. Fizy’den daha gelişmiş olduğunu kesinlikle söyleyebilirim. 

İçinde bir sürü kategori var. En sevilen 100 şarkı, 2011’in en çok dinlenenleri, dizi-film müzikleri, 80’ler, 90’lar gibi. Kaliteli MP3’leri ile sizleri bekleyen http://turkcellmuzik.com gerçekten dev bir hizmet.

Yorum Gönder

 
tic
Top