1
Facebook’ta her zaman başkalarının doğum gününü kutlarız. Ya da bir yere davet ediliriz. Davete icabet gerek. Ancak bazen de bu tip şeyleri kaçırırız. Çünkü o kadar da dikkat çekici yerlerde değildir bu davetler. Bu nedenle Facebook yeni bir özelliği bünyesine aldı. Bu yeni özellik ile bu tip şeyleri kaçırmamız mümkün değil. 

Facebook yeni özelliğini şu şekilde tanıttı. Bir takvim. Özetle bu kadar. Ayrıntıya girmemiz lazım ki kullanıcılar anlayabilsin. Bu takvim sizin davet, doğum günü gibi özel günleri kaçırmamanızı sağlayacak. Büyük bir takvim üzerinde gösterilecek olan özel günleri gerçekten kaçırmanız mümkün değil. 
İşte yeni özellik bundan ibaret. Artık unutmak, görmemek, kaçırmak yok. Facebook’un yeni özelliği ile henüz karşılaşmamış olabilirsiniz. Yakın zamanda karşılaşmanız muhtemeldir.

Yorum Gönder

  1. Takvim uygulamalarından insanlar çok çekti. Kaç kişinin hem bilgisayarına hem de hesabına zararlı bulaştı. Facebook'un böyle bir yenilik getirmesi iyi olmuş. Böyle bir yazı yayınladığımızda iyi olmuş.

    YanıtlaSil

 
tic
Top