0

IOS 6 tanıtılalı çok olmadı ve beta sürümü kullanılabiliyor. Cihazlarını ve yazılımlarını oluştururken ince eleyip sık dokuyan Apple IOS 6'da beklenmedik hatalar yaptı. Özellikle haritalar uygulamasında çok şaşırtıcı ve yanıltıcı hatalar mevcut.

Bildiğiniz gibi uzun süredir Apple'ın cihazlarında Google'ın harita uygulamasını kullanmaktan vazgeçip kendi harita uygulamasını yapacağı konuşuluyordu. IOS 6'nın tanıtımı ile birlikte konuşulanlar hayata geçti. Fakat biraz hatalar var. Beta sürümünde olan yazılımın GPS özelliği bir çok kişiyi yanıltmış görünüyor. Sakın güvenmeyin. Bunun yanında haritada belli başlı yerlerin bulunduğu kordinatlar yanlış olmuş.

IOS 6'nın haritalar uygulamasına baktığınızda Grönland'da Hint Okyanusunu, Hint Okyanusunun bulunduğu yerde Kuzey Buz Denizini, Afrika'nın ortasında ise Kuzey Pasific'i görebilirsiniz. Bu yüzden hiç şaşırmayın. Yine şöferler GPS özelliğinden bayağı sıkıntı çekmiş görünüyor. IOS 6'nın yanlış yol tarif ettiği çok konuşuluyor. Son olarak hatırlatmak gerekir ki bu hatalar elbette düzelecektir. Yazılımın yeni tanıtıldığını ve beta sürümünde olduğunu unutmayın.

Yorum Gönder

 
tic
Top